Inovatie in oftalmoterapie

Despre noi

 

OOgroup

OOgroup italia este un grup de companii farmaceutice specializate in cercetarea de soluţii noi, dezvoltarea si comercializarea de produse unice si specifice pentru sănătatea ochilor.
Din acest motiv OOgroup se foloseşte de cercetarea şi tehnologia productiva a celor mai avansate grupuri industriale europene, în aria lor de calificare şi, din acest motiv a fost ales ca partener în piaţa italiană de către marile multinationale.

oogroup

Doi O ce se împletesc cu un punct roşu în mijloc: aceasta este simbolul care identifică grupul si apare şi în logo-urile companiilor. Simbolul infinitului, 8 orizontal reprezinta universul cu omul, punctul rosu, in centru pentru a indica cosmicitatea fiintei umane si echilibrul, legatura, spiritul de fraternitate, amicitia si coeziunea care trebuie sa existe in cadrul grupului.

Biosooft Company este unicul importator al produselor OO group.
Biosooft Company a aparut pe piata din Romania in anul 2007
Biosooft Company a cunoscut inca de la inceput succesul, justificat printr-un inalt profesionalism al personalului sau, prin calitate, acestea fiind imediat recunoscute si apreciate in cadrul SRO

Scopul companiei noastre este de a stabili o relaţie de colaborare cu medicul oftalmolog pentru a imbina cele două concepte : noutate si beneficiu pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientilor.
Aceste ipoteze sunt ghidul nostru in efortul de identificare si individualizare a cauzelor ce stau la baza patologiilor oculare, factori cheie pentru aparitia si dezvoltarea acestora, in acelasi timp ne ajuta sa intelegem practica medicala de zi cu zi in cadrul fiecarei clinici si spital ; imbinam astfel stiinta cu metodele de aplicare garantand imbunatatirea raspunsului la exigentele terapeutice ale ficarui pacient.

Biosooft Company

×
×
×
×